Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خواننده پیشکسوت موسیقی پاپ با بیان اینکه استاد کریمخانی در حوزه موسیقی آیینی و مداحی صاحب سبک بود گفت: هیچ هنرمندی دیگری نتوانست "آمده‌ام ای شاه پناهم بده" را حتی نزدیک به ایشان بخواند. - اخبار استانها -

چنگیز حبیبیان در حاشیه برگزاری مراسم تشییع و خاک‌سپاری استاد محمدعلی کریمخانی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در تاکستان ضمن عرض تسلیت به مناسب درگذشت این استاد بزرگ موسیقی آیینی اظهار داشت: بنده 10 سال در هیئت سالار زینب(س) شاگردی استاد کریمخانی را کردم و یادم هست که یک‌بار که به همراه استاد رحیم مؤذن‌زاده اردبیلی در منزل سیدجعفر آقاموسوی بودیم، استاد کریمخانی نوحه مشهور حب‌الحسین(ع) را خواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: وقتی صدای استاد برای خواندن این نوحه اوج گرفت، با توجه به قدرت صدای عجیبی که داشتند، بلندگوی هیئت سوخت و ما مجبور شدیم که برای نوحه‌خوانی سایر مداحان یک بلندگوی جدید بیاوریم. بنابراین وسعت صدا و حجم حنجره استاد کریمخانی در بین همه خوانندگان ایرانی بی‌نظیر بود.

حبیبیان با نقل خاطره از استاد محمدرضا شجریان در توصیف صدای استاد کریمخانی گفت: استاد شجریان می‌گفتند صدای آقای کریمخانی مانند کامیونی است که مانند ماشین اسپرت و مسابقه‌ای مانور می‌دهد. در واقع ایشان با وجود حجم صدای بی‌نظیر بسیار با ظرافت تحریر می‌کردند.

وی ادامه داد: استاد کریمخانی در حوزه موسیقی آیینی و مداحی صاحب سبک و بدعت بود. به طوری که می‌بینید وقتی ایشان نغمه معروف «آمدم ای شاه پناهم بده» را خواند، با اینکه معمای خواندن این قطعه حل شده بود، اما هیچ هنرمندی دیگری نتوانست این نغمه و نوحه را حتی نزدیک به استاد کریمخانی بخواند.

استاد کریم‌خانی چگونه محبوب ‌همه ایرانی‌ها شد؟قالیباف درگذشت محمدعلی کریمخانی را تسلیت گفتمحمدعلی کریمخانی خواننده قطعه معروف امام رضا درگذشت

این خواننده موسیقی پاپ در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از توانایی‌های استاد کریمخانی در زمان زندگی استفاده خوبی نشد، گفت: با توجه به شناختی که از استاد داشتیم، می‌دانستیم که استاد کریمخانی می‌تواند نوای معروف ربنای استاد شجریان را با شکل نویی اجرا کند و اتفاق دیگری در این دعای رمضانی رقم بزند.

حبیبیان افزود: وقتی از استاد خواستیم که دعای ربنا را بازخوانی کند، ایشان به ما گفت که باید 6 ماه به مصر بروم تا لحن آواز عرب را زیر نظر اساتید کامل یاد بگیرم. اما ارگان‌هایی مثل وزارت ارشاد و صداوسیما که باید این بودجه را در اختیار استاد قرار داده و او را برای تکمیل مهارت‌هایش به مصر می‌فرستادند، در این حوزه حمایتی نکردند.

وی ادامه داد: به هر حال استاد کریمخانی از نظر خلوص اخلاقی و هنری در بین مداحان و هنرمندان آیینی ما کم‌نظیر بود و امیدواریم امشب مهمان آقا امام رضا(ع) باشند.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین موسیقیدان موسیقی استانداری قزوین موسیقیدان موسیقی استاد کریمخانی موسیقی آیینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت

عیسی قلی‌پور هنرمند و بخشی پر آوازه موسیقی خراسان شمالی پس از تحمل یک دوره بیماری درگذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ عیسی قلی‌پور هنرمند و بخشی پر آوازه موسیقی خراسان شمالی پس از تحمل یک دوره بیماری درگذشت.

مرحوم قلی پور از نوازندگان و اساتید دوتار و مسیقی محلی شمال خراسان شمبود که از 14 سالگی نزد پدر  شروع به نواختن دوتار کرد و در ادامه  با استاد حسن یزدانی(حسن بخشی)  که نوازنده دوتار بود  شروع به فعالیت کرد.

عیسی قلی پور به عیسی بخشی حافظ  بسیاری از داستان‌ها  مقام ها و آهنگ های کهن منطقه شمال خراسان بود. این استاد برجسته دارای  عناوین ممتاز هنری از جشنواره های ملی و استانی و خارجی بود.

عیسی بخشی در کنار فعالیت‌های هنریُ به شغل باغداری بود و سالها در به تولید انگور اقدام می‌کرد.

از این استاد شاگردان فراوانی به نسل نوازندگان موسیقی محلی استان معرفی شدند که از آن جمله می‌توان به فرزندان ایشان اشاره کرد.

این افتخار موسیقی ترکی و کرمانجی شمال خراسان شمالی امروز پس از تحمل یک دروه بیماری ناشی از سرطان٬ دارفانی را وداع گفت.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی
  • پیکر آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • پیکر عیسی بخشی آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان
  • از وطنم ایران تا شب‌نورد؛ با تارِ لطفی + فیلم
  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • خنیانگر آیینی و مردمی موسیقی شمال خراسان درگذشت
  • هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد