Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضع گیری دولت جو بایدن در پرونده قتل جمال خاشقجی همچنان مورد انتقاد قرار دارد. خبرگزاری میزان - «خدیجه چنگیز»، نامزد «جمال خاشقجی»، منتقد رژیم سعودی، پس از شرکت در تجمعی اعتراض آمیز  در مقابل سفارت عربستان به مناسبت سومین سالگرد خاشقجی، از «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا خواست تا عربستان را برای قتل خاشقجی پاسخگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «فرانس ۲۴»، «چنگیز» از بایدن به دلیل پاسخگو نکردن عربستان، سه سال پس از قتل منتقد رژیم سعودی انتقاد کرد.   نامزد خاشقجی در بخشی دیگر به دیدار اخیر «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی بایدن با «محمد بن سلمان» اشاره کرد و گفت «براساس گزارش اطلاعاتی آمریکا، بن سلمان دستور قتل وی را داده بود؛ آیا پاسخگویی بایدن به این صورت است؟»   وی تصویری از روزنامه «واشنگتن پست» با خود به همراه داشت که بر روی آن این پرسش درج شده بود «جسد خاشقجی کجاست؟» بیشتر بخوانید: آموزش قتل در آمریکا؛ از ترور خاشقجی تا حذف رئیس جمهور هائیتی اطلاع مقام‌های آمریکایی از برنامه قتل خاشقجی «جمال خاشقجی»، منتقد رژیم سعودی که در تبعید در آمریکا زندگی می‌کرد، ستون نویس «واشنگتن پست» بود و بار‌ها مطالبی علیه «بن سلمان» نوشته بود.   وی در ۲ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۰ مهر ۱۳۹۷) پس از ورود به کنسولگری عربستان در «استانبول» ترکیه به طرز فجیعی به قتل رسید.   «اگنس کالامارد»، گزارشگر سابق سازمان ملل که حدود ۶ ماه بر روی پرونده قتل «جمال خاشقجی» تحقیق کرده، گفت «دولت عربستان سعودی مسئول اصلی این قتل است و باید در قبال آن پاسخگو باشد؛ مدارک روشنی وجود دارد که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی به طور مستقیم در قتل این روزنامه نگار منتقد نقش داشته است.»

«کالامارد» که تحقیقات خود را بر اساس فایل صوتی ۱۵ دقیقه‌ای قبل از قتل «خاشقجی» که هنوز به طور عمومی منتشر نشده است، انجام داده در این باره می‌گوید «از اینکه آمریکا هیچ اقدام عملی در رابطه با ارتباط خود با شاهزادگان سعودی به ویژه محمد بن سلمان انجام نداده است به شدت ناامید شده است.»   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل جمال خاشقجی جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جمال خاشقجی حوادث بین الملل جمال خاشقجی جو بایدن جمال خاشقجی بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل

منابع مطلع به خبرگزاری رویترز گفته‌اند توافق امنیتی میان عربستان سعودی و آمریکا رو به نهایی شدن است در شرایطی که چشم‌اندازها برای عادی‌سازی روابط ریاض-تل‌آویو مبهم است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در حال نهایی‌سازی توافق امنیتی دوجانبه با عربستان سعودی برای ارائه ضمانت‌های امنیتی و همچنین کمک‌ به برنامه هسته‌ای است و این در حالی است که هنوز چشم‌اندازهای مبهی برای تحقق توافقی جهت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو وجود دارد.

دولت آمریکا به ریاست جو بایدن از چند ماه پیش به دنبال میانجی‌گری برای عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و اسرائیل  در ازای موافقت با توافقی دیگر با عربستان سعودی برای ارائه کمک در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و همچنین ضمانت‌های امنیتی و دفاعی به این کشور خاورمیانه است.

دو منبع مطلع روز پنجشنبه به خبرگزاری رویترز گفته‌اند در پیش‌نویس یک سند، اصول و طرح‌هایی برای احیای تلاش‌های ایالات متحده آمریکا جهت شکل‌دهی به «منطقه ناپایدار خاورمیانه» که بعد از عملیات 7 اکتبر موسوم به «طوفان‌الاقصی» از ریل خارج شدند مشخص شده است.

رویترز نوشته مذاکره‌کنندگان آمریکا و عربستان فعلاً توافق امنیتی دوجانبه میان دو طرف را در اولویت قرار داده‌اند و این توافق قرار است در مرحله بعد، بخشی از بسته گسترده‌تری باشد که به «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل ارائه می‌شود. نتانیاهو آنگاه بایستی در خصوص دادن امتیاز برای برقراری رابطه با عربستان تصمیم بگیرد. 

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت: «به حصول توافق بسیار نزدیک شده‌ایم.» وی همچنین تصریح کرد که اختلاف‌ها در جزئیات مربوط به این توافق ممکن است «به زودی» حل و فصل شوند.

دیپلمات‌های مطلع در کشورهای حاشیه خلیج فارس و چند منبع در واشنگتن به رویترز گفته‌اند توافق امنیتی آمریکا-عربستان خواستار ارائه ضمانت‌های رسمی از سوی ایالات متحده برای دفاع از طرف سعودی است. به موجب این توافق همچنین ریاض در ازای توقف خرید سلاح از چین و محدود کردن سرمایه‌گذاری‌های پکن در آن کشور از سلاح‌های پیشرفته آمریکایی برخوردار خواهد شد. 

منابع مطلع مضاف بر این می‌گویند توافق امنیتی دوجانبه میان دو طرف تبادل تکنولوژی‌های نوظهور از جمله در زمینه هوش مصنوعی را شامل خواهد شد. یک مقام آمریکایی به شرط عدم افشای نام گفت: «مفاد توافق طی چند هفته نهایی خواهند شد.»

از طرف اسرائیل، نتانیاهو برای پیوستن به این توافق بایستی با بازگرداندن آرامش به نوار غزه و مسیری جهت تشکیل کشور مستقل فلسطین موافقت کند. این دو شرط مواردی هستند که بنیامین نتانیاهو و بخش‌هایی از کابینه جنگی او تاکنون سرسختانه در برابر آنها مقاومت نشان داده‌اند.

وزیر خارجه عربستان: قبل از توقف جنگ در غزه هیچ بحثی درباره عادی‌سازی با اسرائیل نمی‌کنیمرسانه سعودی: تبلیغات آمریکا و اسرائیل درباره عادی‌سازی با عربستان برای تحریف افکار عمومی استعربستان سعودی شروط «عادی‌سازی» با رژیم اسرائیل را اعلام کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند