Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، طاهره چنگیز، صبح امروز، در جلسه ستاد مقابله با کرونا و اجرای طرح شهید سلیمانی، ضمن اشاره به اینکه شهرستان‌های آران و بیدگل و کاشان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان و سایر شهرستان‌های استان اصفهان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵ هزار نمونه‌گیری داشتیم که از این تعداد ۲هزار و ۱٠٠ نمونه مثبت بوده است؛ در حالی که ۶۱۱ مورد جدید بستری داشتیم، تعداد ۵۷۲ مورد ترخیص شده‌اند که این نشان می‌دهد تعداد بستری‌ها از تعداد ترخیص‌ها بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: اگر تعداد کل بستری‌ها یعنی ۳ هزار و ۵۴۳ نفر را در مقابل تعداد کل تخت‌های استان که ۷ هزار تخت می‌باشد قرار دهیم، به این معنی است که ما در حال استفاده از تمام ظرفیت خود هستیم، چرا که از این ۷ هزار تخت به طور مثال ۵۴٠ مورد مربوط به تخت‌های دیالیز است و تعدادی هم مربوط به تخت‌های بخش زنان و زایمان و نوزادان است که از آن‌ها طبیعتا نمی‌توانیم برای بیماران کووید استفاده کنیم. 

وی اشاره کرد: بیماران بستری در I.C.U نسبت به دوره‌های قبل کمتر است اما بیمار در نوبت بستری در I.C.U همچنان زیاد است و بیمارستان الزهرا به تنهایی ۸٠ بیمار در صف I.C.U دارد و علیرغم گسترش I.C.U تعداد فوتی‌های کرونا بالاست. 

چنگیز تصریح کرد: از ابتدای اپیدمی تا الان یک میلیون تست پی.سی.آر گرفته شده که از این تعداد ۳۴۲ هزار مورد مثبت بوده معادل ۳۶٪ و تعداد فوتی مثبت نیز ۵ هزار و ۵۵۵ مورد بوده و این آمار، تا دو روز گذشته را نشان می‌دهد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد: رابطه‌ بین عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش بیماری یک رابطه‌ عکس است و هر چه میزان رعایت‌ها کمتر باشد، شیوع بیماری بیشتر می‌شود. 

وی درباره‌ی واکسناسیون تشریح کرد: تا ۲۹ مرداد، ۲۶ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که حدود ۴/۵ میلیون نفر است دوز اول واکسن و ۱۱ درصد، هر دو دوز واکسن را دریافت نموده‌اند که به نسبت کشوری درصد خوبی است اما به نسبت هدف، فاصله زیادی داریم؛ برای کنترل بیماری باید بیش از ۷٠ درصد جامعه تحت پوشش، هر دو دوز واکسن را دریافت کنند. 

چنگیز افزود: از نظر واکسیناسیون گروه‌های سنی، به شدت پیرو دستورالعمل کشوری هستیم و همین فشار زیادی بر دانشگاه علوم پزشکی وارد می‌کند و گروه‌های خارج از هدف را به هیچ عنوان برای واکسیناسیون نمی‌پذیریم؛ پوشش گروه سنی ۷٠ و ۸٠ سال برای واکسیناسیون نسبتا مناسب است و هر چه سنین پایین‌تر می‌آید، به طور طبیعی، به خاطر تأخیر در مراجعه، تعداد کمتری را در بر گرفته‌ است. 

وی ادامه داد: در حال حاضر به راحتی می‌توانیم روزانه ۵٠ هزار دوز واکسن تزریق کنیم اما سهمیه ما هفته‌ای صد هزار دوز است و اگر واکسن موجود باشد با همین پایگاه‌های فعلی و با کمک‌هایی که از سوی سپاه، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد فراهم شده می‌توانیم تا روزانه ۱٠٠ هزار دز را هم تزریق کنیم. 

چنگیز در مورد اثر واکسیناسیون عنوان کرد: از اسفند ۹۸ تا مردادماه، میانگین سنی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از ۵۸ سال به زیر ۴۲ سال و نیز میزان بستری بیماران سالمند به طور چشمگیری کاهش یافته است؛ اگر واکسیناسیون نبود ما علاوه بر جوان‌ها با مرگ و بستری سالمندان نیز درگیر بودیم اما با انجام واکسیناسیون مرگ و بستری این گروه به وضوح کم شده است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر محله محور بودن و خانه به خانه بودن طرح شهید سلیمانی، سرمایه‌گذاری و تقویت این طرح را خواستار شد. 

وی در مورد شرایط روانی جامعه بیان داشت: تقویت روحیه‌ی همبستگی ملی و اتحاد و یکپارچگی لازم است، چرا که ویروس ادامه‌دار خواهد بود و افزایش تاب‌آوری جامعه تا حد زیادی نیازمند افزایش تاب‌آوری روانی است و در این زمینه هم بسیج تا حد زیادی می‌تواند کمک کند.

چنگیز در پایان، فراهم کردن نظارت‌ها و افزایش واکسیناسیون را از دیگر موارد مهمی دانست که باید مورد پیگری قرار گیرد و از کمک بسیج در این زمینه استقبال کرد.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد